Nisan 29 2024 10:58:26
menu_open.gif Ana Menü
menu_open.gif
Üye İstatistikleri
Kababel...15 Hafta
Bay-Nos...15 Hafta
cem zeren25 Hafta
45454578 Hafta
mustafa...124 Hafta
Admin141 Hafta
Deniz S...153 Hafta
Alican167 Hafta
haydar ...173 Hafta
ORHAN A...188 Hafta


Bugün: 0
Dün: 2
Bu Hafta: 0
Bu ay: 0
Bu yıl: 0
Son Üyemiz : Mustafa Basal

bullet.gif Çevrimiçi Ziyaretçiler: 1
bullet.gif Toplam Üye Sayısı: 660
menu_open.gif Galeriden Seçmeler
menu_open.gif Forum Başlıkları
En Yeni Forum Başlıkları
bullet.gif BİLİMİN GÜCÜ - İSMAİ...
bullet.gif Selam
bullet.gif TÜRKiYE NEREYE GiDiYOR?
bullet.gif BAKINIZ NE GÜZEL SÖY...
bullet.gif GÖNÜL BURCUMDUR
En Fazla İlgilenilen Başlıklar
Henüz Başlık Oluşturulmamış.
menu_open.gif En Son İncelemeler
İnceleme Bulunamadı
menu_open.gif
Köçek Kömü Köyü
menu_information.png Başlığı Görüntüle
Köçek Kömü Köyü Sitesi » Forum » Gözlem-Düşünce-Tartışma
Cennet ve Cehennem deki Kurtlar ve Koyunlar
Kullanıcı Adı
Parola
Kayıt S.S.S. Üye Listesi Bugünkü Mesajlar Arama

Başlığı Yazdır

06-06-2009 03:23 ÖS Cennet ve Cehennem deki Kurtlar ve Ko...
Kullanıcı Avatarı

safak altun

Yönetici


Mesaj Sayısı: 171
Katılım Tarihi: 31.08.06
Konum: Hamburg
Yaş : 64
Kutsal kitaplarda söz edilen bir "cennet" kavramı vardır. Bu kavrama ister inanalım ister inanmayalım ama günlük yaşamda dilimize alınıp, telafuz edilmektedir. Benim "cennet" den anladığım şey bu dünyadır, yaşamın kendisidir. Karşıtı olan "cehennem" de bu dünyadadır, gerçek yaşamın kendisidir.

Her insan bu iki kavramdan kendi anlayışına göre başka manalar, içerikler çıkarır ona inanırlar. Bu inançların ve çıkarılan anlamların başkalarıyla paylaşılması normaldir, normal olmayan başkalarına bunu dikte etmektir, tartışılmasına yasak koymaktır.

Bense cennet ve cehennem kavramından ne anladığımı sizle paylaşmak istiyorum. Tabi ki konu biraz daha anlaşılır olsun diye bir takım örnekler vermek zorundayım.
Zamanın birliğinde bir deyime rastlamıştım, "Kurt Postunda ki Koyun!" Bu deyimi tersine çevirdim, "Koyun Postunda ki Kurt!" Bu iki değişik anlam ifade eden deyimler, aynı zamanda iki farklı insan karekterinide bir ölçüde simgeleştirmektedir.

Kurt Postunda ki Koyun, bizim ülkemizde milyonlarcadır. Çoğunluğu masumda olsalar katran kazanların fokur fokur kaynadığı, gerçek kurtların cehennem bölgesi diye uğramadığı alanlarda yaşamaktadırlar. Çalıştıkları ve yaşadıkları alanlar, soygun ve sömürürnün katmerleştiği, insan haklarının konuşulmasının yasaklandığı, koyunların susturulmuş şekilde habire sağıldığı, ahır köşelerine benzeyen mekanlardır. Kağıtta yurttaş olarak görünselerde, gerçekte bir kul ve köle muamelisini sinesine çekmiş, sahte din ve milliyetçilikle beslenen koyunlar ve kendine düşman sürülerden ibarettirler.

Anadolu ulularının bir sözü vardır, "Ya göründüğün gibi ol, yada olduğun gibi görün!" Ama bizim kurt postu giyen bu koyunlara uluların ne dediğini anlatmak için kırk dereden su getirmemiz gerekmektedir. Koyun-Koyun, cehennemin ortasında işsiz, evsiz, kişiliksiz, kandırılmış, dolandırılmış, aşşağılanmış vs. şekil ve halde yaşarken, sahte dincilerin ve sahte milliyetçilerin propaganda tuzağına düşerek kurtlaşmak sanki bunlara kaldı!
Maalesef büyük ozan Nazım Usta`nın söylediği gibi bizim ülkemizde, "Bir değil, beş değil, milyonlarcadır" kurt postu giymiş koyunların sayısı. Cehennemde doğar cehennemde ölürler.

Ya diğerleri, cennetin ebedi peygamberleri, hani şu Koyun Postunda ki Kurtlar, dini ve vatanı bütünler! Feleğin cennetinde ebedi birer yerli yaptığı, peygamber katında ki dokunulmaz, fani dünyamızın ermiş, kurtluğunu koyun postu altında örten cehenneme yabancı yaratıklardan bahsediyorum. Koyun postu giyen bu kurtlar, soygunu ve sömürüyü, hile ve tuzağı , inkar ve laneti, rüşvet ve yolsuzluğu, yalan ve iftirayı, yaşadıkları lanetli-cennetlerinde kendilerine ilke edinmiş azılı kurtlardır...

Kimi köşke kurulmuş harabeye çevirdikleri cumhuriyetin altını habire oymakta, kimi deniz feneriyle, cehennemde yaşayan koyunlardan aşırdığı ganimetleri Akman, Karaman kasalarında üleşmektedirler. Cennet kurtlarının tek işi aklamak ve karalamakk olunca, cehennemde ki koyunlar daha çok çile çekecektir!.

Kurt postunda ki koyunlara sesleniyorum, atın üzerinize geçirilen sahte postu ve aynaya bakın, koyun olduğunuzu anlayacaksınz! Bunu anladıktan sonra cehennem ızdırabına karşı cennet arama hayaliniz oluşacaktır. Kurtların işgal ettiği cennet de koyunlar nasıl olurda özgürce yaşayabilir. Kurtsuz bir cennet için tüm koyunlar birleşmek zorundasınız! Ki yaşarken sizde cennetin meyvelerinden tadabilesiniz! Amiiin!

Ozan Safak Altun
www.safakaltun.com
 
Atlanilacak Forum:
Forum powered by fusionBoard
menu_information.png Bu Başlığı Paylaş
URL:
BB Kodu:
HTML:
menu_information.png
Köçek Kömü Köyü