Nisan 29 2024 17:28:23
menu_open.gif Ana Menü
menu_open.gif
Üye İstatistikleri
Kababel...15 Hafta
Bay-Nos...15 Hafta
cem zeren25 Hafta
45454578 Hafta
mustafa...124 Hafta
Admin141 Hafta
Deniz S...153 Hafta
Alican167 Hafta
haydar ...173 Hafta
ORHAN A...188 Hafta


Bugün: 0
Dün: 2
Bu Hafta: 0
Bu ay: 0
Bu yıl: 0
Son Üyemiz : Mustafa Basal

bullet.gif Çevrimiçi Ziyaretçiler: 1
bullet.gif Toplam Üye Sayısı: 660
menu_open.gif Galeriden Seçmeler
menu_open.gif Forum Başlıkları
En Yeni Forum Başlıkları
bullet.gif BİLİMİN GÜCÜ - İSMAİ...
bullet.gif Selam
bullet.gif TÜRKiYE NEREYE GiDiYOR?
bullet.gif BAKINIZ NE GÜZEL SÖY...
bullet.gif GÖNÜL BURCUMDUR
En Fazla İlgilenilen Başlıklar
Henüz Başlık Oluşturulmamış.
menu_open.gif En Son İncelemeler
İnceleme Bulunamadı
menu_open.gif
Köçek Kömü Köyü
menu_information.png Başlığı Görüntüle
Köçek Kömü Köyü Sitesi » Forum » Gözlem-Düşünce-Tartışma
İBRET AL DELİ GÖNLÜM
Kullanıcı Adı
Parola
Kayıt S.S.S. Üye Listesi Bugünkü Mesajlar Arama

Başlığı Yazdır

24-02-2009 10:07 ÖÖ İBRET AL DELİ GÖNLÜM
Kullanıcı Avatarı

celal ilhan

Deneyimli Üye


Mesaj Sayısı: 114
Katılım Tarihi: 03.10.06
Konum: ankara
Yaş : 80

Uyarı seviyesi 0
Kontrgerilla hukuku

HATİCE TUNCER/ HİLAL KÖSE (Cumhuriyet)

Ergenekon davasında tutuklu yargılanan İşçi Partisi İP Genel Sekreteri Nusret Senem, Ergenekon soruşturmasında kontrgerillanın yazılı olmayan hukukunun uygulandığını belirterek Bu sahteciliği, bu komployu yapanlar, Abdullah Gül, Tayyip Erdoğan ve Fethullah Gülen dir diye konuştu.
Senem, kontrgerillanın bütün haşmetiyle iktidarda olduğunu savunarak Amerika bölgemizdeki etkinliğini sürdürmesi için faaliyetlerine hiçbir hukuk tanımadan devam ediyor dedi.
Davanın 54. duruşmasında savunmasını yapan Senem, Soruşturmada savcılık kanun maddelerini çiğnemiştir. Savcılar yargılama safhasında da kanunları çiğnemeye devam ediyor diye konuştu.
Sanıkların bilgisayarlarının kopyalarının kendilerine verilmesi talebinin savcılar tarafından teknik ve fiziki koşulların yetersizliği gerekçesiyle reddedilmesini anımsatan Senem, Savcılar CMUK u değiştirebilme gücünü nereden buluyorlar? 30 yıllık hukukçuyum, kanunun amir hükümlerinin böyle keyfi biçimde değiştirildiğini görmedim.
Savcının teknik ve fiziki yetersizlik gerekçesi CMUK un birçok hükmünü çiğnediğini kanıtlamaktadır.
Hükümetin doğrudan Ergenekon davasının içinde olduğunu söyleyen Senem, Hükümet bütün gücüyle emniyetteki Fethullahçı kadrolara bu soruşturmayı yaptırtıyor.
Bu asrın davası değil asrın komplosudur.
Hükümet, Emniyet Genel Müdürlüğü, İstihbarat Dairesi, MİT gibi kurumlarla devlet, vatandaşlarına komplo kuruyor dedi.
Ergenekon diye bir örgütün olmadığını söyleyen Senem, 12 Mart işkencehanelerinde Burada anayasa babayasa yoktur derlerdi. İnsanları tufaya getirerek deliller oluşturdulardı diye konuştu.
Emniyet içindeki kadrolaşmanın başında Hrant Dink cinayetinin organizatörü olan Ramazan Akyürek in olduğunu söyleyen Senem, Emniyet içerisindeki yapı, Amerika nın NATO ülkelerinde kurduğu kontrgerillanın Türkiyedeki merkezi durumunda. Bunu CIA istasyon şefi Graham Fuller diyor dedi.
İddianamede Yargıtay üyelerine ilişkin kişisel verileri kaydettiğinin, Alevi-Sünni, Kürt-Türk gibi ayrımlarda bulunduğunun öne sürüldüğünü anlatan Senem, bu iddiaları hakaret olarak gördüğünü söyledi. Senem, Ergenekon işi Maraş, Çorum, Sıvas katliamları, Doğan Öz ve Eşref Bitlis in ölümünün aydınlanması için mücadele verdiğini söyledi. Bu davada sanık olarak yargılanan İbrahim Çiftçi nin 6 kez idam cezasına çarptırıldığını belirten Senem, En sonunda Askeri Yargıtay tarafından beraat ettirildi. Kontrgerilla, adamını astırmadı. Bu da Askeri Yargıtay ın kamburudur. Bu karar, 12 Eylül darbesinden sonra verilmiştir.
Kontrgerilla böyle bir şeydir.
İdam verseniz de asamazsınız diye konuştu.

Allah da olsa tutuklanır
Mahkemenin kendisini sadece devlete ait gizli belgeleri temin etmek suçundan tutukladığını söyleyen Senem, Bu durumda ben hürriyeti tahdit edilmiş bir insanım. Savcılar tutuksuz yargılanmamı istemeliydi. Beni niye tutukladılar? TCK uygulanmadığı, gladyo hukuku uygulandığı için.
Senem, Avukat da olsanız Allah da olsanız tutuklanırsınız.
Gladyo hukuku bu dedi.
 
14-03-2009 01:17 ÖÖ RE: İBRET AL DELİ GÖNLÜM
Kullanıcı Avatarı

Mete66

Acemi Üye


Mesaj Sayısı: 49
Katılım Tarihi: 24.03.06
Konum: Almanya
Yaş : 68

Uyarı seviyesi 0
Sayin celal abime Allahta olsaniz tutuklanirsiniz cümlesine katiliyorum Allahi tutuklayip yargilayacak bir hukuk sistemi gelisttirdik demek. buna cok sevindim allah yargilandiktan sanra birakalim bizide gladyo yargilasin belki bir gün gladyo yu bizden sonrakiler yargilar ilim bilm iste buna derler seril serpil cayir cimen üstüne nasil olsa erde gecde olsa cayir cimen serpilecek üstümüze . Türkiye var olasin türkiyenin aydinlari olmasaydi ne olurdu dünyanin hali oy babo vay vay anam aglar canlar baskalarinin kimi aglar bilmiyorum bilen varsa söylesin .hosca kalin
 
Atlanilacak Forum:
Forum powered by fusionBoard
menu_information.png Bu Başlığı Paylaş
URL:
BB Kodu:
HTML:
menu_information.png
Köçek Kömü Köyü