Aralık 22 2024 08:26:18
menu_open.gif Ana Menü
menu_open.gif
Üye İstatistikleri
cem zeren17 Hafta
Kababel...49 Hafta
Bay-Nos...49 Hafta
454545112 Hafta
mustafa...158 Hafta
Admin174 Hafta
Deniz S...187 Hafta
Alican201 Hafta
haydar ...206 Hafta
ORHAN A...222 Hafta

Bugün: 0
Dün: 1
Bu Hafta: 0
Bu ay: 0
Bu yıl: 0
Son Üyemiz : Mustafa Basal

bullet.gif Çevrimiçi Ziyaretçiler: 1
bullet.gif Toplam Üye Sayısı: 660
menu_open.gif Galeriden Seçmeler
menu_open.gif Forum Başlıkları
En Yeni Forum Başlıkları
bullet.gif BİLİMİN GÜCÜ - İSMAİ...
bullet.gif Selam
bullet.gif TÜRKiYE NEREYE GiDiYOR?
bullet.gif BAKINIZ NE GÜZEL SÖY...
bullet.gif GÖNÜL BURCUMDUR
En Fazla İlgilenilen Başlıklar
Henüz Başlık Oluşturulmamış.
menu_open.gif En Son İncelemeler
İnceleme Bulunamadı
menu_open.gif
Köçek Kömü Köyü
menu_information.png Başlığı Görüntüle
Köçek Kömü Köyü Sitesi » Forum » Siyaset
MECLİSE UFUK GEREK!
Kullanıcı Adı
Parola
Kayıt S.S.S. Üye Listesi Bugünkü Mesajlar Arama

Başlığı Yazdır

09-07-2007 10:10 ÖÖ MECLİSE UFUK GEREK!
Kullanıcı Avatarı

cevahir

Yeni Üye

Katılım Tarihi: 14.01.07

Uyarı seviyesi 0
UMUDA OY VER!
İstanbul'un Anadolu yakasında oturan tüm devrimci,demokrat,alevi,kürt ve ezilenlerin Ufuk Uras'ı desteklemesini istiyorum.Onun tüm biz ezilenleri en iyi şekilde temsil edeceğine inanıyorum.Tüm demokrat ve devrimci kesime selamlar'...
cevahir

09-07-2007 10:32 ÖÖ RE: MECLİSE UFUK GEREK!
Kullanıcı Avatarı

Yusuf Ersoy

Yeni Üye

Katılım Tarihi: 09.07.07

Uyarı seviyesi 0
Mavi'ye katılıyorum.Düzen partilerinin bu kadar ilkesizleştiği,çürüdüğü bir ortamda UMUDU BÜYÜTMEMİZ gerektiğine inanıyor;İstanbul 1. bölgede UFUK URAS'ı desteklenmesini tüm demokratlardan istiyorum.Sevgilerimle...
Ayrıca tüm Koçakkömü köylülerine sevgi ve selamlarımı yolluyorum.
YUSUF ERSOY

17-07-2007 09:26 ÖS RE: MECLİSE UFUK GEREK!
Kullanıcı Avatarı

ozkanmurat

Yeni Üye

Katılım Tarihi: 01.05.06

Uyarı seviyesi 0
sevgili kuzenim ve eniştem gözünüz arkada kalmasın umudumuz yolda yakındada mecliste olacak desteğimiz sonsuz sonuna kada UFUK URAS

18-07-2007 08:50 ÖÖ RE: MECLİSE UFUK GEREK!
Kullanıcı Avatarı

edazeran

Yeni Üye

Katılım Tarihi: 05.06.07

Uyarı seviyesi 0
Bende arkadaşlara sonuna katılıyorum ve diyorumki hadi gelin bu sefer YEMİNLERİ BOZALIM.... ve bağımsız BİN UMUT ADAYLARINI destekleyelim.Hayatınıza yeni bi (bin)umut katın.

19-07-2007 05:46 ÖS RE: MECLİSE UFUK GEREK!
Kullanıcı Avatarı

ozlem ibis

Acemi Üye

Katılım Tarihi: 08.10.06

Uyarı seviyesi 0

Meclise, iktidara sol parti gerek bu parti de elbette CHP'den başka parti değil...

19-07-2007 11:12 ÖS RE: MECLİSE UFUK GEREK!
Kullanıcı Avatarı

Okan MURAT

Yeni Üye

Katılım Tarihi: 08.07.07

Uyarı seviyesi 0
evet bende özlem arkadaşıma katılıyotum sonuna kadar aleviler sivasta yakılsın çorum, maraş olayları tekrar yaşansındiye meclise hatta iktidara CHP sonuna mutlaka lazım.

19-07-2007 11:44 ÖS RE: MECLİSE UFUK GEREK!
Kullanıcı Avatarı

ozlem ibis

Acemi Üye

Katılım Tarihi: 08.10.06

Uyarı seviyesi 0
O üzücü, insanlık ayıbı olayları CHP'ye mal etmek ne kadar doğru?

20-07-2007 08:17 ÖS RE: MECLİSE UFUK GEREK!
Kullanıcı Avatarı

Okan MURAT

Yeni Üye

Uyarı seviyesi 0
dikkat edilirse alevilerin o üzücüolayları yaşadığında chp(özellikle küçük harf)ya ikdidar yada iktidat ortağıdır sizce chp alevi düşmanı bi parti değilmidir şu yapılacak seçimlerde bile chpnin alevilerle ilgili birtane seçim bildirgesi varmı varsa bile ben duymadım!!! siz duyduysanız yada okuduysanız paylaşırsznız sevinirim

20-07-2007 08:39 ÖS RE: MECLİSE UFUK GEREK!
Kullanıcı Avatarı

celalettinHANSU

Acemi Üye

Katılım Tarihi: 10.02.07

Uyarı seviyesi 0
Sevgili okan murat özel bilgilerinde kaç yaşında ve kimlerden olduğunu göremedim ama C.H.P harflerini özellikle küçük yazman Bu Partiyi küçültmez o senin kültür seviyenin bir göstergesidir. Ayrıca o talihsiz olaylarda C.H.P. nin başında kimlerin olduğunu bile bildiğini sanmıyorum . Dünya çok hızlı dönmeye başladı değişim rüzgarları her tarafta çok kuvvetli esiyor ama sen daha çok sabit bir fikre saplanmış Bağımsız bir adayı destekliyorsun bunu yaparken kendinizi alevilerin temsilcisi gibi görüp Seçim bildirgelerini takip edeceğine asıl büyük tehlikeyi görüp mücadeleni bu yönde sürdürürsen hem kendine hemde çevrene daha yararlı olacağını düşünüyorum.

20-07-2007 09:47 ÖS RE: MECLİSE UFUK GEREK!
Kullanıcı Avatarı

Okan MURAT

Yeni Üye

Uyarı seviyesi 0
sevgili Celalettin abim benim kültür seviyemi yargılamak sana düşmez benim chp küçük yada büyük yazman chpyi küçültmez zaten partinin yöneticileri zaten yeterince ATATÜRK`ün kurduğu o canım partiyi küçülttü küçülteceği kadar evet dünya okadar hızlı dönüyor ki o hiz başınızı döndürmüş olmalı yıllardır chpnin hiç bir icratı olmamasına rağmen hala kalıplaşmış zihniyetle o partiy savunup yeni partilere yeni sisasetcilere şans vermiyorsunuz yeniyi denemek ten korkuyorsunuz benim alevilerin temsilcisi olmak gibi bir niyetimde cabamda yok zaten alevilik benim için çokta önemli değil sadece etnik kimliğim inkar etmen ben halkların kardeşliğinden ve ezilen halkların azınlıkların savunucusuyum bildirge meselesine gelince çokta takip etmeye gerek yok tv seyrediyoruz gazate okuyoruz gp bile alevilerle ilgili birsürü vaade bulunuyor chpde tık yok o dinci lerde bile alevi aday cehpden daha fazla bunlar sizi hiç düşündürmüyormu yarar chpye oy vermekse bırak yararsız olalım size bi sorum olacak siz chpye ATATÜRK`ün kurduğu parti olduğu içinmi fikirlerini benimsediğiniz içinmi savunuyorsunuz bana ister katılın ister katılmayın chpnin başında deniz baykal olduğu sürece chpde en az akp kadar tehlikeli gelin Türkiye`yi karanlığa sürütlemeye çalışanlara karşı bir mumda siz yakın ufuk`umuzu görelim oyumuzu Ufuk Uras ve ÖDPye verelim

20-07-2007 10:35 ÖS RE: MECLİSE UFUK GEREK!
Kullanıcı Avatarı

celalettinHANSU

Acemi Üye

Uyarı seviyesi 0
sevgili ufuk yazmış olduğun bu cümleleri bir kez daha dikkatli okursan kültür seviyesinden ne kastettiğimi anlayacağını umuyorum . neden parantez açıp özellikle küçük harf ibaresi kullandın . çok merak ettim. ayrıca bir büyüğe sana düşmez. ibareside takdir edersen hiç hoş değil. Solu ÖDP. Çatısı altında toplamaya çalışıyoruz . biz buna inanıyoruz deyip gerçek niyetinizi ortaya koyarsanız fikir alış verişimiz ve tartışmamız daha güzel bir boyut kazanır. Ayrıca şu anki CHP nin dünyaya bakış açısı ve parti proğramıda sizin yukarıdaki yazılarınızda eleştiri yağmuruna tuttuğunuz o kanlı sivas maraş çorum gazi mahallesi olayları zamanındaki gibi olmadığını bilmeniz lazım. halkların kardeşliğinden bahsediyorsunuz. hangi halklar bunu açıklarsan sevinirim. Misak-ı Milli kararları çerçevesinde vatan bir bütündür bölünemez. ibaresi hakkında ne düşünüyorsun çok merak ediyorum. Amerikan emperyalizminin oyuncağı olmuş PKK lıları halk sayıp onlarıda kardeş görüyorsan . vatan görevini yapan mehmetçiğe kurşun sıkan hainleri halkların kardeşliği deyip karşıma yuvarlak laflarla çıkacaksan lütfen bu fikir alış verişini burda noktalayalım. Eğer halkların kardeşliği derken sünni mezhebine tabi ama ölümüne yoldaş ölümüne solcu birini etnik kökeninden dolayı ayırım yapacaksan bak bu da olmaz.Yeni sol fikrinin önünde ne CHP nede Baykal engel. Çok güçlü bir şekilde Rahmetli İsmail Cem önderliğinde denendi ve ortaya bu günki meclis çıktı. Şimdi Size soruyom. Türkiye de sol ve kendini solda görüp siyaset arenasında faaliyet gösteren partilerin oy oranı ne kadar.geçmiş dönem partilerin oy oranlarını görüp topladığın zaman sende şaşıracaksın. 1980 öncesi solda 52 adet franksiyon diye adlandırılan gruplar vardı onlarda bu günki gibi bir araya gelemediler ve darbelere maruz kaldılar . Ayrıca Atatürkün kurduğu parti olduğu için bir parti desteklenmez. Bu günki ülkemizin meselesi gerçekten CHP ye oy vermek yada vermemek değil. Barajı aşamayacak oluşumlara verilen oyların bize dönüşümünün faturasının ne kadar acı olacağını görememektir. iyi geceler diliyor gözlerinden öpüyorum.

20-07-2007 10:35 ÖS RE: MECLİSE UFUK GEREK!
Kullanıcı Avatarı

celalettinHANSU

Acemi Üye

Uyarı seviyesi 0
sevgili ufuk diye başlamışım okancığım kusura bakma

Atlanilacak Forum:
Forum powered by fusionBoard
menu_information.png Bu Başlığı Paylaş
URL:
BB Kodu:
HTML: