Kalender
Deneyimli Üye
Katılım Tarihi: 17.10.06
|
BUGÜN SEÇİM OLSA 3.MAKALEM ÇIKTI
Bugün seçim olsa,evet çeşitli internet haber sitelerinde bugün seçim olsa hangi Partiye oy verir,hangi Lideri seçer ve niçin seçersiniz diyerek sorular yönetmekte halkımızda bu anket ve sorulara cevap
vermektedir.Bu anketler doğru veya yanlış,tarafsız veya taraflı,düzenli veya düzensiz,gerekli veya gereksiz her neyse de.Net olan bir şey var bu anketlerin Halkımızı olumlu veya olumsuz etkilediğidir.Bunun son örneğini de son genel seçimlerde gördük ve galiba da görmeye devam edeceğiz.Bu anketlere hem kısıtlı oranda katılım oluyor Halkımızdan,hem de birden fazla oy kullanabiliyorlar.Halkımızı etkileyen başka bir faktör de,adına Medya dediğimiz görsel ve yazılı kuruluştur.Medya Patronları iş yerlerine rant elde etmek için bazı Partileri ve Başkanlarını destekliyorlar ve onlar için adeta gizli açık biçimde propagandanda yaptılar,yapıyorlar ve yapacaklardır da madalyonun öbür tarafına bakalım.Diyelim ki bu Pazar Genel Seçim var.Acaba Meclise göndererek bizleri yönetmesini isteyeceğimiz ve istediğimiz Sayın Vekillerimizin geçmişini araştırıyor muyuz,hiç araştırdık mı.Acaba günde ne kadar vakit ayrılabiliyoruz okumaya.
Televizyon başında ne kadar habere ve bilgi programlarına vakit ayrılabiliyoruz.Dergi ve Gazeteleri ne kadar takip edebiliyoruz.
Diyecekler ki,Seçimle bu saydıklarının ne alakası var.Hanımlar,Beyler,
Bu Vekilleri Türkiye Büyük Millet Meclisine uzaydan değil Türkiye Toprağı ve Halk Meclisinden gönderiyoruz.Türkiye cumhuriyeti Vatandaşı olarak Seçimlerde bendenizin de,sizin de aday olmaya hakkınız vardır.Bilmem anlatabildim mi.Bir başka örnek daha vereyim,
gelişmiş Avrupa Birliği Ülkelerinden,Ülkemiz ve Amerika Birleşik Devletlerinin cinayet,şişmanlık ve Televizyon izleme oranı fazladır.Eğer Ülkemiz zor durumda ise tabi ki yapılsın Genel Seçimler ama Vekil adaylara da boş Gözlerle bakılmasın,her şeyleri araştırılsın.Çünkü Benim ve Bizim tek Toprağımız var,o da şu an yere bastığım ve bastığımız Topraktır.Bereketin bol olsun Toprağım ve Bizim Toprağımız beee.Satırlarımı şu cümlelerle tamamlamak istiyorum,
Türkiye Cumhuriyetimizin ne herhangi bir Partiye,ne herhangi bir Lidere,nede herhangi bir Vekile ihtiyacı vardır.Türkiye Cumhuriyetimizin
adam gibi yönetilmesine vardır,adam gibi.
Ne canım kaldı,nede can verenim. |