Aralık 22 2024 09:14:55
menu_open.gif Ana Menü
menu_open.gif
Üye İstatistikleri
cem zeren17 Hafta
Kababel...49 Hafta
Bay-Nos...49 Hafta
454545112 Hafta
mustafa...158 Hafta
Admin174 Hafta
Deniz S...187 Hafta
Alican201 Hafta
haydar ...206 Hafta
ORHAN A...222 Hafta

Bugün: 0
Dün: 1
Bu Hafta: 0
Bu ay: 0
Bu yıl: 0
Son Üyemiz : Mustafa Basal

bullet.gif Çevrimiçi Ziyaretçiler: 1
bullet.gif Toplam Üye Sayısı: 660
menu_open.gif Galeriden Seçmeler
menu_open.gif Forum Başlıkları
En Yeni Forum Başlıkları
bullet.gif BİLİMİN GÜCÜ - İSMAİ...
bullet.gif Selam
bullet.gif TÜRKiYE NEREYE GiDiYOR?
bullet.gif BAKINIZ NE GÜZEL SÖY...
bullet.gif GÖNÜL BURCUMDUR
En Fazla İlgilenilen Başlıklar
Henüz Başlık Oluşturulmamış.
menu_open.gif En Son İncelemeler
İnceleme Bulunamadı
menu_open.gif
Köçek Kömü Köyü
menu_information.png Başlığı Görüntüle
Köçek Kömü Köyü Sitesi » Forum » Sorunlar ve sikayetler.
adminlerin dikkatine
Kullanıcı Adı
Parola
Kayıt S.S.S. Üye Listesi Bugünkü Mesajlar Arama

Başlığı Yazdır

13-11-2009 06:41 ÖS adminlerin dikkatine
Kullanıcı Avatarı

ezgican

Yönetici

Katılım Tarihi: 27.03.06
canim, konusalim halledilecek...
Dosttu bulmak cok zor dostluk icinde.
x
Yolu Hakk olan kul, hiç mi hiç şaşmaz,
İnkarcı münafık bu yolu aşmaz,
Gönül ikliminde coşsada taşmaz,
Kavurmasın tende bizi tuzumuz......

Kavurmasın tende bizi kinimiz......

14-11-2009 01:57 ÖS RE: adminlerin dikkatine | Düzenleyen Admin 14-11-2009 02:02 ÖS
Kullanıcı Avatarı

Admin

Site Yöneticisi

Katılım Tarihi: 04.10.05
Sayın Yasemin Hansu,
Celalettin HANSU´nun üyeliğinin askıya alınmasının nedeni ne sizin iddia ettiğiniz gibi "Haklı mücadele(n)izle ilgili bir haber yayınlamasından dolayı" nede sizin deyiminizle "Gündemi meşgul eden haberlere duyarlı olması" ve "gerçekleri savunup açık yüreklilikle dile getirmesi" nede fikirlerimizin uyuşmamasındandır. Üyeliğin askıya alınmasının tek nedeni, Celaleddin´in sitenin ilkelerini kabul etmek istememesindendir.
Kendisiyle konuşulmadıgı iddiası da doğru değildir. O son "yazının" siteye yerleştirilmesine kadar kendisi bir kaç kez uyarıldı.
Üyeliğinin askıdan ne zaman kaldırılacağı konusundada kendisine bir E-Mail gönderildi.
Sitenin kişiselleştirilmemesi gerektiğinden bahsediyorsunuz. Bu konuda sitenin ilkeleri sitenin kişiselleştirilemeyeceğininde garantisidir. Hiç kimse yönetimi ele almıs ve kendi fikirlerini dayatma çabasında değil. Eğer fikirleri dayatma dediğin sitenin ilkeleriyse evet o konuda diğer yöneticiler pes etseler dahi ben dayatıcıyım. Sitenin ilkelerinde yanlış bulduğun birşey varsa onu yaz, tartışalım.
Bizi faşistlikle suçlamani ise "öfkeyle" yazmış olabileceğine inanmak istiyorum.
Umarım bu kısa cevap sitemizin gereği kadar duyarlı olduğu göstermeye yeterlidir.
Sizin, Ailenizin ve bütün insanların baskısız, sömürüsüz, eşit ve özgür yaşaması dileklerimle, hoşca kalın.
Hasan Erkan

16-11-2009 10:57 ÖÖ RE: adminlerin dikkatine
Kullanıcı Avatarı

Ilyas Ay

Yönetici

Katılım Tarihi: 02.01.06
bende hasan erkan abimin yazdiklarina katiliyorum ve yasemin hansunun bu yazisini dogru bulmuyorum sinirle hirsla yazilmis oldugundan fazla ciddi almiyorum, konuya girmeden gercekleri ögrendikten sonra yorum yapsa dahada dogru olurdu
Frown

20-11-2009 10:32 ÖÖ RE: adminlerin dikkatine
Kullanıcı Avatarı

ezgican

Yönetici

Katılım Tarihi: 27.03.06
turan denilen sahis ta siteyi kendi ailesinin ici sannettiig icin oda kufurlu ve politikaya kufur ederek, esekler falan filan konusarak, onun bunun karisini kizinin ismini yazaraktan bu cocuk blok edildi, koyumuze ait olmayan bir insan burda nasil gevezelike diyor ustelik ozelde hakaret ediyor...
Dosttu bulmak cok zor dostluk icinde.
x
Yolu Hakk olan kul, hiç mi hiç şaşmaz,
İnkarcı münafık bu yolu aşmaz,
Gönül ikliminde coşsada taşmaz,
Kavurmasın tende bizi tuzumuz......

Kavurmasın tende bizi kinimiz......

25-11-2009 12:34 ÖS RE: adminlerin dikkatine
Kullanıcı Avatarı

turan

Yeni Üye

Katılım Tarihi: 22.03.07

Uyarı seviyesi 0
ezgican cevap bu benim hakımda alcakca yazılan bir yazı diye düşünüyorum bize önce namus kaframı gelri bir alacagmzı istemisek baban bir haber ver demisek suc bizim oldu bir aynada kandiniz bakın birde bana ben size yenge kardeş dedim ama siz nerelr cektını tüm akrabalardan sorun beni kimin kızin karsına yan gözle bakmişız bizde önce namsu gelri PKK YI NİYE BU KADAR SAVUDUBNUZ ANLAMDIM ben cocuk esirgemde memurum ulusta anafartalar cad de yolu düşen gelsin nasıl bir insan oldugumuzu görsun ben size evim sattim paramı istedim .siden bile degil şefket beni bir arasın dedim actnız agzınızı yumdunuz göznüzü işte maydan ödemeyın o paray söyle babanıza göndermesin bu kadar kücüleceginiz bilsem sizle hic matap olmazdım

25-11-2009 09:03 ÖS RE: adminlerin dikkatine | Düzenleyen Admin 25-11-2009 09:05 ÖS
Kullanıcı Avatarı

Admin

Site Yöneticisi

Katılım Tarihi: 04.10.05
Arkadaşlar lütfen kişisel tartışmalarınızı sitemize taşımayınız. Sitemizde yapılan kişisel tartışmalar ne sitemize nede tartışan kişilere bir yarar getirmez, tam tersine hem sitemizi hemde tartışan kişileri yıpratır.
Lütfen tartışmaları başka platformlarda ama yıkıcı bir biçimde geğil yapıcı olmaya çalışarak sürdürün. Bu hem sizler için iyi olur hemde köylülerimiz arasındaki barışın ve dostluğun gelişmesine hizmet eder.
Üyelik konusundada sınırlarımızı daha önce belirttiğimizi sanıyordum, belki de doğru hatırlamıyorum. Köyümüzle herhangi bir sekilde akrabalık bağı olan ve sonradan evlilik nedeniyle akrabalık ilişkisi kurmuş herkes üye olabilir.
Doğru olmadığına inandığım başka bir şey de birilerinin sitemizde kullanmadığı kavramları küfürleri veya iddiaları ona sitede yazdı diye yüklemeye çalışmak.
Bundan sonra bu tür tartışmaların sitemizde yapılmayacağını umuduyla bütün üyelere kişisel ve kırıcı olmayan barışcı ve dostluğu destekleyici yazılar yazmaya davet ediyorum.
Hosca kalın

x 1
22-10-2011 06:01 ÖS RE: adminlerin dikkatine | Düzenleyen Bay-Nostalji 23-10-2011 09:40 ÖÖ
Kullanıcı Avatarı

Bay-Nostalji

Acemi Üye

Katılım Tarihi: 12.04.08

Uyarı seviyesi 0
Smile

Atlanilacak Forum:
Forum powered by fusionBoard
menu_information.png Bu Başlığı Paylaş
URL:
BB Kodu:
HTML: