23-09-2008 08:46 ÖS |
Türk Solu Şark Bülbülü susma hakkını ... |
haslan
Acemi Üye
Katılım Tarihi: 23.07.08
|
Dergideki habere göre Doğu PERİNÇEK 12 Mart muhtırası döneminde bir çok sol örgütün çökmesinde katkı sağladı.
PERİNÇEK'E DAVA AÇMIŞTI
Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Daire Başkanı Ramazan Akyürek, Hrant Dink cinayeti sonrasında düzenlediği basın toplantısında kendisi hakkında sarf ettiği sözlerden dolayı Perinçek hakkında dava açmıştı. Ergenekon soruşturması kapsamında tutuklanan Doğu Perinçek, Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Daire Başkanı Ramazan Akyürek'in hakkında açtığı davaya ilişkin ifadesinin alınması için savcı talimatı ile Tekirdağ Adliyesi'ne çağrıldı
TÜRK SOLU'NDAN İLGİNÇ İRONİ
Perinçek, burada susma hakkını kullandı. Türk Solu yazarı, Perinçek'in susma hakkını kullanmasından yola çıkarak ilginç bir ironi yaptı. Perinçek'in bugüne kadar hep verdiği ifadelerle gündeme geldiğine vurgu yapılan yazıda şu ifadelere yer verildi:
12 MART'TA SOL ÖRGÜTLERİ ÇÖKERTTİ
"12 Mart döneminde 'örgüt güvenliğini sağlamak için' bütün örgütü deşifre edip içeri aldırtan Perinçek'in bu konudaki ününü sağır sultan bile duymuştur. Son Ergenekon operasyonunda da 72 sayfalık ifade vererek Ergenekon rekoruna imza atan Perinçek, gözaltına alınmasıyla adeta Kürt-İslamcılara bayram ettirmiştir. Hazırlanan iddianamedeki dokümanların neredeyse yarısının İşçi Partisi ve Perinçek'ten çıkması da belge rekortmenliği klasmanında Perinçek'e birincilik getirdi. Olimpiyatlarda bu alanlar olsaydı ve Perinçek katılabilseydi eminiz ki Çin, toplam madalya sayısında ABD'ye fark atardı
PERİNÇEK'İ TEBRİK EDİYORUZ(!)
Belki de Perinçek davayı o kada önemsemediği için ifade verme gereği duymamıştır. Netice itibarıyla bir iftira davası. Perinçek gibi darbe sorgularında ötmüş, Ergenekon savcılarına konuşmuş biri için laf etmeye bile değmez. Ancak yine de Şark Bülbülü'nü hayatında bir kez dahi olsa susma hakkını kullandığı için tebrik ediyoruz."
Bu haberde benim dikkatimi çeken Türk solu isimli dergi Doğu Perinçek in çizgisi olmayan bir kişi olduğuna dikkat çekiliyor. Ama sanki bu haberi bi AMERİKAN dergisi veya gazatesi yazarı hazırlamıs gibi geliyor Yani yıllardan beri ne değiştiden bu gün Türkiyedeki sol guruplar birbirini eleştirir oldu hatta itham eder oldu.
BU GÜNÜN BAŞTAN SONU GELMİŞ |
|
|
|
25-09-2008 07:02 ÖS |
RE:
celal ilhan
Deneyimli Üye
Katılım Tarihi: 03.10.06
|
Hasan kardeş,
Birileri (bunların MHP'li birileri olması kuvvetle muhtemeldir) seni çok fena kullanıyor.
Doğu Perinçek'in hep yirmi sene önce yaptıklarıyla ilgileniyorsun.
O ilgilenmen de yanlışlarla yalanlarla dolu.
Türk solu adıyla dergi çıkaranlar İşçi partisi'nden koğulmuş, macaracı, hükümet destekli bir guruptur. Okadar ki, İP'i zor duruma düşürmek için mitinglerde silahlı kuvvetlerin müdahale etmek için ne beklediğini haykırmışlardır. Bu guruplara eskiden pravakatör denirdi.
Senin yeniden siteye alınmanı önerdiğim için pişman olduğumu düşünmemelisin. Bu kadar bilgi yoksunu, hükümet yanlısı tutumunla zaten kimsenin ilgisini çekmen sözkonusu olamaz.
Doğu Perinçek düşmanlığını bırakıp, ülkeni soyup sovana çeviren hırsızlarla uğursuzlarla, toplumu bin yıl gerilere götürmek isteyen siyasetlerle uğraşırsan daha doğru bir iş yapmış olmaz mısın?
Sevgiyle kal.
|
|
|
|
25-09-2008 10:59 ÖS |
RE:
haslan
Acemi Üye
Katılım Tarihi: 23.07.08
|
Haklısınız Celal amca ben su ankı basımızdakı kan emıcı hırsız serefsızlerlede ugrasıyorum ama benım sıze serefım ustune ant ıcerım ne bır sagcı ne bır solcu ne bır dıncı veya ıdeolojık amac tasıyan kurum kısı yada klıkle baglantım yok. Her seferinde bana bu yakıstırmayı yapıyorsunuz ama ben sadece bu dergının haberını yazıp altta bı soru sordum bunu amerıkan yazarlarımı yazıyor nolduda bızım ulkemızdekı sol gruplar bırbırını elestırır ıtham eder oldu dıye sordum.. Burda en altta sordugum soru dısında tek bır satır benım yazım degılkı haftalık 10000 satan bır dergının satırı sızın soyledıgınıze gelınce bu gune kadar alnımız acık dık yuruduk onurumuzla yasadık serefımızle oluruz ne kımseyı kullanırız nede kımseye kendımızı kullandırrız...
BU GÜNÜN BAŞTAN SONU GELMİŞ |
|
|