Aralık 22 2024 12:27:49
menu_open.gif Ana Menü
menu_open.gif
Üye İstatistikleri
cem zeren17 Hafta
Kababel...49 Hafta
Bay-Nos...49 Hafta
454545112 Hafta
mustafa...158 Hafta
Admin175 Hafta
Deniz S...187 Hafta
Alican201 Hafta
haydar ...206 Hafta
ORHAN A...222 Hafta

Bugün: 0
Dün: 1
Bu Hafta: 0
Bu ay: 0
Bu yıl: 0
Son Üyemiz : Mustafa Basal

bullet.gif Çevrimiçi Ziyaretçiler: 1
bullet.gif Toplam Üye Sayısı: 660
menu_open.gif Galeriden Seçmeler
menu_open.gif Forum Başlıkları
En Yeni Forum Başlıkları
bullet.gif BİLİMİN GÜCÜ - İSMAİ...
bullet.gif Selam
bullet.gif TÜRKiYE NEREYE GiDiYOR?
bullet.gif BAKINIZ NE GÜZEL SÖY...
bullet.gif GÖNÜL BURCUMDUR
En Fazla İlgilenilen Başlıklar
Henüz Başlık Oluşturulmamış.
menu_open.gif En Son İncelemeler
İnceleme Bulunamadı
menu_open.gif
Köçek Kömü Köyü
menu_information.png Başlığı Görüntüle
Köçek Kömü Köyü Sitesi » Forum » Siyaset
DÜŞÜNEN KAFA SUSTURULAMAZ
Kullanıcı Adı
Parola
Kayıt S.S.S. Üye Listesi Bugünkü Mesajlar Arama

Başlığı Yazdır

01-09-2008 06:08 ÖS DÜŞÜNEN KAFA SUSTURULAMAZ
Kullanıcı Avatarı

celal ilhan

Deneyimli Üye

Katılım Tarihi: 03.10.06

Uyarı seviyesi 0
Cezaevindeki Doğu Perinçek in Aydınlık Dergisi
(31.08.2008) Başyazısından.

"MİLLİ EGEMENLİK ESKİDİ" DİYEN KOMUTAN GÖRDÜK

Devrimin güvenliği gidince her şey gidermiş.
Türk Hükümetini "BOP Eşbaşkanlığı'na dönüştüren süreç öyle başladı.
Artık "deliğe süpürülecek" iktidarlar dönemine girilmişti. ABD, Tayyip Erdoğan-Hilmi Özkök ikilisini 2002'de yan yana getirebildi.
Org. Kıvrıkoğlu'nun uyarıları ne kadar haklıymış!

Hilmi Özkök Bey, ne diyordu 2005 yılında, hem de 23 Nisan arifesinde?
"Milli egemenlik kavramı eskimiştir, yerini küresel güvenlik almıştır."

KOCATEPE'YE ÇIKTIM

Bunu duyunca, Kocatepe'ye çıktım ve oradan Türkiye'ye seslendim:
"Türk Ordusu'nda komuta zaafı var." dedim özetle.

Oradan Ankara'ya geldim, Hilton Oteli'nde Irak Türkmen Cephesi'nin kabul resmi vardı. Konuştuğum bir gurup komutana, Hilmi Özkök'ün "Milli Egemenlik kavramı eskimiştir." görüşüyle ilgili düşüncemi belirttim.
"Sizden bir cevap beklemiyorum ama, Türk Ordusu Milli Egemenliğin güvenliğini sağlayamayacaksa, neyin güvenliğini sağlayacak" diye sordum.

Bir korgeneral, sonra emekli oldu, belliydi, çok üzülmüştü, "GS-FB maçını konuşalım" dedi.

Bir emekli Tümgeneral, "Siz cevap istemiyorsunuz ama, ben görüşümü belirtiyorum. Milli Egemenlikten vazgeçmek, tek kelimeyle ihanettir" dedi. 8-10 komutan vardı orada. Nokta konmuştu.

Ancak, o komutanlar "Milli Egemenlik eskimiştir" diyen bir komutanın önünde 4 yıl esas duruşta kaldılar. Sistem kurulmuştu; çarklar işliyordu."

NASIL OLDU?

Soru önemlidir:
Türk Ordusu, nasıl olmuş da Milli egemenliği eskimiş bulan bir komutanın emri altına düşmüştü? Bu soruya tahlil düzleminde bir cevap verilmesi şarttır.

İkinci Dünya Savaşı sonrasında Türk Ordusu, "ABD'ye bağlanıp NATO'ya girersek bizim Kemalist Devrimimize ne olur" diye sormadı kendi kendine.

Atatürk farkı, devrimci farkı buradadır.

Bu konuyu Nazım Hikmetler, sosyalistler Türkiye'nin önüne koydular. Onlar da Komünizm düşmanlığı kampanyasıyla susturuldu; bastırıldı.

Atatürk'ün tek vasiyeti hasıraltı edildi sonuç olarak.

GÜVENLİK MİLLİ HEDEFİN GÜVENLİĞİDİR

Bugün 30 Ağustos 2008'de yeni bir komuta kademesi oluştu. Onlara içtenlikle güveniyoruz. Onların Hilmi Özkök'ler olmadığını biliyoruz. Ancak bu yetmiyor!
Türk Ordusu güvenliği yeniden tanımlamalıdır.

Güvenlik milli hedefin milli stratejinin güvenliğidir.

Somut olarak bugün Türkiye'nin güvenliği, Kemalist Devrim'in güvenliğidir.

Türkiye için, Kemalist Devrim dışında bir güvenlik tanımı yoktur.

Kemalist Devrim yıkılıyorsa, güvenlik çöküyor demektir.

Ordunun ve polisin biricik görevi, Türkiye'nin Kemalist Devrim'le önüne koyduğu hedefe ulaşmasının güvenliğini sağlamaktır.

ABD İLE ATATÜRK DEVRİMİNİ YIKMA GÜVENLİĞİ SAĞLANIR

ABD açıkça Kemalist Devrim'in modasının geçtiğini ilan etmiştir ve devrimimizi büyük ölçüde yıkıma uğratmıştır.

İşte Küçük Amerika olduk; yıkılan Atatürk Cumhuriyeti'nin yerinde bir Mafya-Gladyo-Tarikat rejimi kuruldu.

Bu koşullarda hâlâ ABD ile birlikte ülke güvenliğinden söz etmek, Atatürk Devrimi'ni yıkmanın güvenliğini sağlamaktır. Başka bir anlama gelmiyor.

ABD Savaş Öğretileri bizim Atatürk'le tanımladığımız "Devrimin Güvenliği" kavramının yerine, ABD'nin ve NATO'nun güvenliğine hizmet eden anlayışlar yerleştirdi. Bu zehirlemeler, ne yazık ki Ordumuzun akademik kurumlarına girdi.

Atatürk Devrimi'nin güvenliğini esas almayan bütün Atlantik safsatalarından kurtulma zamanı gelmiştir.

Çünkü Atatürk Devrimi'yle birlikte, o devrim üzerinde var olan Cumhuriyet, vatan, millet ve çağdaş toplum hep birlikte dağılıp gitmektedir.

Eğer Türk Ordusu'nun görevi, Atatürk Devrimi'nin yıkımına bekçilik yapmak ise, rahatımızı bozmak için bir neden yoktur.

Bugünkü Büyük Ortadoğu Projesi'ne eklemlenmiş bir Mafya-Tarikat-Gladyo stratejisiyle ancak Türkiye'nin bölünmesinin, milletin parçalanmasının ve cemaatleşmenin güvenliğini sağlarız. Bu da somut olarak milletin güvenliği değil, büyük faizcinin, dolar ve borsa vurguncusunun, haramzadelerine gemicikler alan açgözlü saltanat düşkünlerinin güvenliğidir.

Milli Devlet, milli strateji olmadığı zaman, Türk Ordusu başka devletlerin hedef ve stratejilerinin gücü haline gelir.

Bugün bu tehlike vardır.

ORG. KIVRIKOĞLU'NUN TARİHİ NÖBET DEVRİ

Genelkurmay Başkanı Org. Hüseyin Kıvrıkoğlu, 2002 yılında nöbet teslim töreninde tarihi bir konuşma yapmıştı. Özeti şuydu: Türkiye Atatürk Devrimi hedefinde kararlı olarak ilerlemek için bağımsız bir devlet olarak Avrasya'daki yerini almak durumundadır.

Altı yıl sonra Org. Karadayı ve Org. Kıvrıkoğlu'nun açtıkları çığırın tarihi değeri çok daha açık görülmektedir.

Devralınan nöbet, Kemalist Devrim nöbetidir.

Ve 21. yüzyılın denklemleri oluşmuştur:
Kemalist Devrim, Atlantik'te boğulmaktadır ve ancak Avrasya'da yeniden hayat bulabilir.

Atlanilacak Forum:
Forum powered by fusionBoard
menu_information.png Bu Başlığı Paylaş
URL:
BB Kodu:
HTML:
menu_information.png
Köçek Kömü Köyü