Kalender
Deneyimli Üye
Katılım Tarihi: 17.10.06
|
KİM KİMİ KANDIRIYOR 5.MAKALEM çıkmadı
s|SORU\c|CEVAP
Merhaba,S\İlk önce kendinizi kısaca tanıtabilirimsiniz,C\Ben Burak,
bilgisayar donarım cısım ve ekonomi mezunuyum,S\Niye başka meslek,C\Seçmedim çünkü bilgisayar benim hayatım.Günün 9 saati onunlayım ve de çok memnunum.Benim mesleğim ve seviyorum.
Başka meslek olsaydı belki de bu kadar sevemezdim beni hayata bağlıyor bilgisayar,S\Ekonominizin geleceği nasıl,C\Aslında o kadar karışık ki,bir yandan iyi bir yandan kötü.Paralı üniversite olduğundan dersler paralı seçiliyor.Neredeyse sınıfta kalma imkanı yok.Bu sene 5000 öğrenci okuyor.Seneye 7000 civarı bekleniyor ve bu büyük bir rakam.Okula kayıt 8000 Dolar ve okuyanların çoğu zengin Çocuklarıyla Milletvekili çocukları bunun benzeri yani arkadaki kişiler,
S\İyi olanı ne,C\Sadece üniversite mezunusun başka tarzda olsa bilgi sahibi ve sana iş kağıdını sunuyorlar bunun benzeri şeyler,S/Niye ki,
herkes ümitli ekonomiden,C\Çünkü babalarının fabrika ve şirketleri var onlar ümitli çünkü fabrika yada şirketleri olan başına Onlar geçeceğinden sorun yok onlar için,S/Rant mı,C\Evet,çünkü aile Paso para gönderiyor onlara,para derdi olmayınca onlar rahat ve huzurlu,
S\Yani Devlet Patron ilişkisi gibi,C\Evet,S\Ekonomimizin düzeni değişmeyecek öyle mi,C\Aynen öyle ve yeni bir düzen kurulana dek devam edecek.S\Gençlerimiz T.V deki star yarışmalarına akın etmeleri sizce niye,C\Kendilerini her zaman haklı görmek ister gençler ve bu onlara bir şans gibi geliyor ve bunu da kullanmak istiyorlar,S/İ.M.F den çıkarımız ne,C\Bence fazla bir çıkarımız yok.Bunu İ.M.F yi Türkiye de belirli bir sunuma getirenlere sormalı bence,S\İ.M.F hangi
kesimimizi eziyor,C\Bu konuda yorum yapamayacağım,S\Neden İ.M.F de ısrar ediyoruz,C\bilmem.Evet sevgili okurlar,ekonomi mezunu olan genç durumumuzu özetledi.Bu gençle bir tanıdığımın tavsiyesi üzerine M.S.N de tanıştık ve o da sağ olsun röportaj teklifimi hiç bocalamadan kabul etti.İlla da Yorum yapmam gerekecekse,ya biz A.B yi
kandırıyoruz,ya da A.B bizi.Yoruma açık olan bu konuyu siz değerli okuyucularıma bırakıyorum.Mübarek Kurban Bayramınızı ve yeni yılınızı kutluyorum.
Ne canım kaldı,nede can verenim. |